Ο ΣΕΦΙΕ καταγγέλλει την παρουσία αστυφύλακα με πολιτικά σε προγραμματισμένη δράση του σωματείου

Την Τρίτη 3/7/2013 ο ΣΕΦΙΕ  είχε προγραμματισμένη συγκέντρωση -κινητοποίηση στα φροντιστήρια του Ευόσμου  με στόχο να ενημερώσει τους συναδέλφους αλλά και την τοπική κοινωνία για τις αρνητικές εξελίξεις στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης (ατομικές συμβάσεις εργασίας με εξευτελιστικά ωρομίσθια, απολύσεις συναδέλφων από φροντιστήρια , κατάργηση κάθε δικαιώματος των εκπαιδευτικών …).

Μέσα στους συγκεντρωμένους εντοπίστηκε ασφαλίτης να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες. Όταν του ζητήθηκε από το σωματείο να μας δώσει τα στοιχεία του και να αποχωρήσει από τη κινητοποίηση, μας έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα  και μας εξήγησε ότι έχει διαταγέςνα παρακολουθεί την συγκέντρωση και απλά θα το κάνει από πιο μακριά.

Ο ΣΕΦΙΕ καταγγέλλει ότι η αντιλαϊκή πολιτική στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης πάει χέρι-χέρι με τον αυταρχισμό της αστυνομικής παρακολούθησης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι το «Συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας ζει και βασιλεύει.

Καταγγέλλουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και καλούμε  τους εργαζόμενους του κλάδου να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο το Σωματείο και να παλέψουν μαζί με το σωματείο για:

              ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΖΩΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

 

This entry was posted in Ανακοινώσεις, Καταγγελίες. Bookmark the permalink.