48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ – ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το Δ.Σ. του σωματείου μας, στο πλαίσιο προηγούμενης του απόφασης για συμμετοχή στην 48ωρη απεργία , καλεί όλους τους συναδέλφους μας – εργαζόμενους στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών να απεργήσουν και να συμμετέχουν στα συλλαλητήρια του Π.Α.ΜΕ παντού!

H αντιλαϊκή επίθεση δεν αφήνει κανέναν απ΄ έξω. Κανείς σήμερα δεν μπορεί και δεν πρέπει να πει «εμένα δεν με αφορούν τα μέτρα»!!

Κανένας εργαζόμενος δε μπορεί να παρακολουθεί παθητικά τις συμφωνίες της κυβέρνησης με την ΕΕ, το ΔΝΤ την ΕΚΤ για την αφαίρεση όσων δικαιωμάτων απέμειναν! Κανένας δε μπορεί να παραμένει θεατής στους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς που προετοιμάζουν νέα μέτρα στο ασφαλιστικό, νέους δυσβάσταχτους φόρους, νέα προνόμια στους τραπεζίτες και θηλιά στο λαό με τα κόκκινα δάνεια, νέες ιδιωτικοποιήσεις, το τσάκισμα μισθών και μεροκάματων και άλλα πολλά!

Τώρα είναι ώρα δράσης για να μην περάσει η νέα επίθεση στη ζωή μας! Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει! Δίνουμε όλοι το «παρών»! Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο Φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε! Να απαντήσουμε με την ετοιμότητά μας στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης, τις μεθοδεύσεις της για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά!

Στην Θεσσαλονίκη οι κινητοποιήσεις έχουν ως εξής :

Παρασκευή 6-5 : 11.00 στο Αγ. Βενιζέλου

Σάββατο 7-5 : 19.00 στο Αγ. Βενιζέλου                                                          

Κυριακή 8-5 (Πρωτομαγιάτικη Απεργία) : 10.30 στο Αγ. Βενιζέλου

Δεν περισσεύει κανείς! Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε! Αν κάνουμε πίσω δε θα σταματήσουν πουθενά! Δε θα μας αφήσουν τίποτα! Ή θα υποταχθούμε και θα τα σαρώσουν όλα ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι! Με εμπιστοσύνη στη δύναμή μας! Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς που μας εκμεταλλεύονται, αυτοί δεν μπορούν να κερδίζουν χωρίς εμάς!

This entry was posted in Αποφάσεις Δ.Σ., Ανακοινώσεις, Δράσεις, Δελτίο Τύπου. Bookmark the permalink.