Συμμετοχή ΣΕΦΙΕ στις Κινητοποιήσεις

Το Σωματείο μας καλεί σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες του κλάδου. Η κυβέρνηση, που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο – φωτιά τις επόμενες μέρες, να πάρει δυναμική απάντηση. Υλοποιούν κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής», αλλά και καταστολής των εργατικών – λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων. Βγαίνουμε από αύριο στους δρόμους του αγώνα. Παίρνουμε μέρος στις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των Συνδικάτων, Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και των άλλων φορέων του λαϊκού κινήματος, έως και τη μέρα που θα φέρουν προς ψήφιση τα νέα μέτρα.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή :

  • Στην πανκινητοποίηση την Τετάρτη 10 Γενάρη και ώρα 15.30 στα δικαστήρια, ενάντια στους πλειστηριασμούς.
  • Στην απεργιακή συγκέντρωση  των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων  την Παρασκευή, 12 Γενάρη στις 12 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου, μέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.
  • Στο συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ την Δευτέρα 15 Γενάρη και ώρα 18.30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, μέρα ψήφισης του επαίσχυντου πολυνομοσχεδίου.
This entry was posted in Αποφάσεις Δ.Σ., Ανακοινώσεις, Δράσεις, Δελτίο Τύπου, Ειδήσεις, Κινητοποιήσεις. Bookmark the permalink.