Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα! 

Ο αγώνας του λαού και της νεολαίας ‘’φώτισε’’ και τους πιο σκοτεινούς καιρούς!

Απέδειξε ότι κανένας αντίπαλος δεν είναι ανίκητος απέναντί τους. Όποια και εάν είναι τα σχέδια των κυβερνήσεων κάθε φορά, όσο «δεδομένοι» να μοιάζουν οι νόμοι και συμφωνίες τους, όσο σκληρή και αν φαίνεται η καταστολή, όσο ισχυρές και να φαίνονται οι συμμαχίες τους η δύναμη του λαού είναι αυτή  μπορεί να τα κάνει κουρελόχαρτο. Ο λαός μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις! 

Τοτε οι φοιτητές υπερασπίστηκαν τους συλλόγους τους, το δικαίωμά τους στον αγώνα και τη διεκδίκηση κόντρα στην προσπάθεια της δικτατορίας να παρέμβει στη λειτουργία των φοιτητικών συλλόγων, τώρα σε άλλες συνθήκες, οι φοιτητές καλούμαστε εκ νέου να υπερασπιστούμε τη συλλογική οργάνωση, το δικαίωμα μας στην επιθετική διεκδίκηση των σπουδών και της ζωής που έχουμε ανάγκη σήμερα! 

Εμπνεόμαστε από τα διδάγματα του Πολυτεχνείου! Το σύνθημα «έξω οι ΗΠΑ – έξω το ΝΑΤΟ» παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ, οι φοιτητές, οι εργαζόμενοι, ο λαός δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε από την συμμετοχή της Ελλάδας σε πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!

 Τιμάμε το Πολυτεχνείο στο δρόμο του αγώνα! Οι εργαζόμενοι, μαζί με μαθητές και φοιτητές, δεν συμβιβαζόμαστε με το τσάκισμα των δικαιωμάτων μας στις σπουδές, τη δουλειά και τη ζωή, με την απαράδεκτη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στις σχολές μας, με την αβεβαιότητα στην εργασιακή προοπτική, τα δικαιώματα μας! 

Προχωράμε σε :

  • Συμμετοχή στον εορτασμό του Πολυτεχνείου, που διοργανώνουν οι φοιτητικοί σύλλογοι και εργατικά σωματεία,  στην εκδήλωση μνήμης,  στη κατάθεση στεφάνων την Τετάρτη στις 12.00  στο χώρο του Πολυτεχνείου.
  • Πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση στις 18.00 στο Πολυτεχνείο
This entry was posted in Ανακοινώσεις, Δράσεις and tagged , , . Bookmark the permalink.